Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Που πήγαν οι γυναίκες του Δήμαρχου;;



Αγαπητέ Δήμαρχε,

 Μέχρι πρότινος είχα την εντύπωση ότι γνωρίζετε πολύ καλά τι σημαίνει<< γυναίκα >>
Αλλωστε από το 2006 που 'ηλθατε σχεδόν μόνιμα στην Κεφαλλονιά, πάντοτε συνοδευόσαστε από το ωραίο φύλο, μόνο που τελευταία βλέπω να συνοδεύεστε  από τα κορίτσια του γραφείου σας και μόνο.

Ομολογώ όμως ότι συνέβησαν γεγονότα που με έχουν κάνει να αμφιβάλλω αν η άποψή μου για την  γνώση σας ήταν σωστή.

Οι δύο πρώτες εκπλήξεις μου ήλθαν από τις δύο διαδοχικές, δίκαιες και αξιοπρεπέστατες παραιτήσεις της δημοτικής  σας συμβούλου Ελπίδας Κ. και από μέρους σας <<μούγκα στην στρούγκα>> όπως λέει και αντιδήμαρχός σας.

Τεράστιο λάθος σας, η συμπεριφορά σας, απέναντι στην πιστή συνεργάτιδά σας αδιαλείπτως από το 2006, η οποία  ήταν γνωστή σε όλη την Κεφαλλονιά για την ικανότητα, τα προσόντα, την εντιμότητά της  και όπως αποδείχθηκε και τα κότσια της.

Η τρίτη έκπληξη μου ήλθε χθές όταν έμαθα τα γεγονότα που συνέβησαν στο γραφείο σας χθες  με διευθύντρια τμήματος,  γυναίκα ικανή πάνω στην δουλειά της , με γνώσεις, έντιμη και μακριά από μαγαζάκια γωνίες, την οποίαν σπεύσατε να τοποθετήσετε σε θέση ψυγείο . Την απόφασή σας μάλιστα σπεύσατε να την αναρτήσετε αμέσως στο Διαύγεια, ενώ οι απευθείας αναθέσεις σας παίρνουν και μερικούς μήνες να αναρτηθούν  για να παλιώσουν, να μην πολυφαίνονται.

Επίσης τεράστιο λάθος, το οποίο μαζέψατε άρον άρον μετά την δίκαιη διαμαρτυρία και τις "απειλές " της κυρίας να μιλήσει !

Κοινό σημείο των δύο γυναικών;   Η εντιμότητα, η καθαρότητα, οι γνώσεις και το τσαγανό.

Κύριε Δήμαρχε, 
μπορεί οι συνεργάτες σας,  τις γυναίκες που ο Θεός τους έδωσε μυαλό, να μην τις συμπαθούν γιατί δεν ποδηγετούνται, δεν  καθοδηγούνται, δεν στρατολογούνται ....γιατί έχουν την δυνατότητα να σκέφτονται μόνες τους.  Κατά την άποψή των συνεργατών σας,  οι γυναίκες πρέπει μάλλον, να πλένουν  πιάτα,  φουγγαρίζουν μόνο, να βόσκουν γίδια , να μαγειρεύουν  και να υπακούνε στα αντράκια.

Εσείς όμως θα πρέπει σας άρχοντας του τόπου να ξέρετε, ότι όπου υπάρχει γυναίκα ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ  ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ και εσείς αυτό έπρεπε να επιδιώκετε και όχι να καθαρίζετε το Μέγαρο από ό,τι καθαρό είχατε την τύχη να έχετε δίπλα σας.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι πίσω από έναν πετυχημένο άντρα κρύβεται πάντα μια δυναμική σωστή γυναίκα και εσείς αν θα θέλατε να είστε πετυχημένος δήμαρχος, θα έπρεπε πίσω και δίπλα σας να έχετε δυναμικές, δραστήριες γυναίκες που το <<λέει η ψυχή>> τους. Επρεπε να τις ψάχνετε και όχι να τις αποπέμπετε στο πυρ το εξώτερο.

Ηδη το μέγαρο τρίζει από ό,τι ακούγεται συθέμελα, δεν σας αξίζει, σας έβγαλε ο κόσμος γιατί πίστεψε ΣΕ ΣΑΣ, τον έχετε απογοητεύσει, έχετε τον χρόνο, πραγματικά να αφήσετε ιστορία, όχι όμως αυτή που γράφετε μέχρι σήμερα και πιστέψτε με, τα έργα και οι συμβάσεις και οι πομπώδεις ανακοινώσεις δεν
σας προσθέτουν, οταν έχουν προηγηθεί ενός χρόνου απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα με υπερβολικά ποσά. 

Και χρυσάφι να φέρετε στην Κεφαλλονιά, (όχι μόνο πετρέλαιο) ..... σας έχει βγεί το όνομα πια! Δεν πείθετε και είναι ό, τι χειρότερο για τον  "Γνήσιο" που γνωρίσαμε και πιστέψαμε. Δεν νομίζω 'οτι αυτή η κατρακύλα περιλαμβανόταν στα όνειρά σας , "για αλλαγή πορείας|,  όταν ξεκινήσατε την πολιτική σας καριέρα , μια άνοιξη του 2006. 

Μια τελευταία συμβουλή από γυναίκα : ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ , ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.